Recensie plaatsen.

Wilt u een recensie laten plaatsen? Mail uw reactie naar jpgoes@home.nl


Verbouwing boerderij


Geplaatst door Theo en Karin Januari 2021

Een paar keer eerder hebben we al werk laten uitvoeren door Jean Paul en zijn team. Toen we dan ook plannen maakten om onze boerderij ingrijpend te gaan verbouwen, hebben we contact opgenomen. We hadden het plan om in de stal een woning te realiseren en daarvoor moest alles van de grond af aan worden opgebouwd, kortom een grote klus. We zijn nu bijna een jaar verder en ons huis is klaar! De samenwerking met Jean Paul en medewerkers is erg goed verlopen. Er is goed geluisterd en meegedacht in de uitvoering. De mannen zijn zeer goed aanspreekbaar, niets is teveel als je hen iets vraagt. Er wordt meegedacht, netjes gewerkt en ook aangepast als het anders kon. Afspraken zijn nagekomen en er is vakwerk geleverd, we zijn dan ook zeer blij met het resultaat. Natuurlijk liep niet alles meteen goed, maar er is altijd gezocht naar de beste oplossing. Wij vinden het vooral belangrijk om te vermelden dat ook de laatste klussen, de afwerking perfect is uitgevoerd. Nu de klus bijna klaar is, komt Jean Paul zijn afspraken nog steeds na. Dat vinden wij een compliment waard. En mannen: bedankt voor alles! Bouwen kan soms stressvol zijn, wij hebben ook als een fijne tijd ervaren door de manier van samenwerken. Dank jullie wel voor het realiseren van ons droomhuis.

Theo en Karin

Complimenten voor Jean-Paul en zijn team!


Geplaatst door Carmen November 2020

Een badkamer laten renoveren is een enorme klus! Het betreft – op de eerste plaats - een ruimte midden in je woning die je eigenlijk niet kunt missen. En – als tweede – ontkom je er niet aan dat veel vakmensen over de vloer komen. Jean-Paul en zijn team hebben hun best gedaan om de renovatie zo vlot mogelijk te laten verlopen. Het begon met een intake gesprek door Jean-Paul waarin met ons meegedacht werd zodat we de badkamer nog meer naar onze smaak konden inrichten (o.a. verlichting in de nissen van de douche – geeft een mooie uitstraling). De gemaakte afspraken zijn netjes op papier vastgelegd. Ook kregen we een draaiboek als voorbereiding op wat er komen ging. Ondanks alle onzekerheid rondom Corona (zieken/quarantaine) is de renovatie gestart en opgeleverd volgens planning!

Op vrijdag werd de oude badkamer vakkundig gesloopt. De maandag erop kon er gestart worden met de voorbereidingen zoals het frezen van sleuven voor de leidingen (water/elektriciteit) en werd het vereiste timmerwerk uitgevoerd voor wanden/plafond. Nadat de loodgieter en de elektricien alle leidingen hadden aangebracht werd de 1e week afgesloten door de stukadoor. In het weekend stond er een bouwdroger dag en nacht aan zodat de tegelzetters de 2e week -zonder vertraging- direct konden gaan tegelen. Vervolgens werden de douchedeur, wastafel meubel + spiegel, radiator, toilet, kranen en verlichting vakkundig en in overleg gemonteerd. In 2 weken (plus 1 dag voor het slopen) is de oude badkamer vervangen door een compleet nieuwe badkamer helemaal naar onze wens. We kijken met een goed gevoel terug op de renovatie. Het meedenken door de verschillende vakmensen hebben we als erg prettig ervaren. De communicatie verliep goed, vragen/opmerkingen van ons werden snel opgepakt. Ook was meerwerk in overleg mogelijk. Er werd hard en secuur gewerkt! Wij zijn erg blij met de mooie badkamer en zullen Jean-Paul zeker benaderen voor een volgende klus. Carmen

Verbouwing keuken, badkamer en wc-unit


Geplaatst Magda en Wim van Drempt, Augustus 2019

bij van Stiphout badkamers de benodigde prachtige artikelen uitgezocht onder bergeleiding van vakkundige uitleg suggesties en tips. Zoals u weet door ziekte van derde, zijn wij op advies van de heer van Stiphout in contact met elkaar gekomen. Na de afgeronde werkzaamheden willen wij de complimenten overbrengen voor de nette vakmensen die aanwezig waren, de manier van werken ( overleg en advies ) duidelijkheid over het verloop van het werk de gemaakte afspraken nakomen en door een ontbrekend onderdeel ( verkeerd in de verpakking ) het werk zo snel mogelijk afgerond ( ondanks de moeilijke vakantie periode )

met vriendelijke groeten,

Magda en Wim van Drempt


Verbouwing keuken, badkamer en wc-unit


Geplaatst Wouter van Leeuwen, Vlijmen Augustus 2019

Eerst alle ruimtes strippen en daarna opnieuw opbouwen met strakke muren en vloeren en alles wat er verder bij komt voor een nieuwe keuken en een nieuwe badkamer. Dit was in goede handen bij Goes Verbouwingen. We zijn echt heel tevreden met het eindresultaat. In ons geval kunnen we geen minpuntjes aanwijzen. Prima vakmensen, die ook oog hebben voor de details die ertoe doen. Ze hebben leuke ideeën ingebracht, waar we nu veel plezier van hebben. Kortom, Goes Verbouwingen vinden wij absoluut een aanrader.

Wouter van Leeuwen, Vlijmen

Keuken vervangen


Geplaatst door Danse Keukens Augustus 2019

Gelukkig bestaan ze nog, bedrijven die hun afspraken nakomen.
Onze keuken was aan vervanging toe. Dit betekende niet alleen oude keuken eruit en nieuwe er in. Er moesten ook extra werkzaamheden uitgevoerd worden. De tegelvloer moest eruit. We wilden ook vloerverwarming. Ook moest de keuken opnieuw gestuukt en geverfd worden. Het plat dak van de keuken wilden we isoleren waardoor het plafond vervangen moest worden. Daarnaast wilden we andere tegels in de hal en het toilet vervangen. Al met al een behoorlijke klus. Met de verhalen uit onze omgeving in het achterhoofd over wat er allemaal misgaat tijdens een verbouwing, zagen we er behoorlijk tegenop. Dit is 100% meegevallen.
Een bedrijf dat zegt wat ze doen en doen wat ze zeggen.
Op aanraden van het keukenbedrijf hebben we de verbouwing laten verzorgen door Verbouw en Onderhoudsbedrijf De Hoop. Jean-Paul Goes is langs geweest en met hem hebben we alle werkzaamheden doorgesproken. Omdat we nog enkele wijzigingen door wilden voeren en we wat vragen over de offerte hadden, is hij daarna nog een keer geweest om de uiteindelijke afspraken te maken. De offerte is zeer overzichtelijk. Je weet wat het bedrijf doet en je weet ook waar je nog zelf voor moet zorgen. Uiteraard kan er tijdens de uitvoering meer- of minderwerk ontstaan. De Hoop verzorgt de afstemming met de keukenleverancier.

De werkzaamheden worden uitgevoerd zoals ze dat thuis ook zouden doen.
De planning was krap. De Hoop had twee en een halve week om de werkzaamheden uit te voeren. Toch verliep de verbouwing soepel. Iedere ochtend bespraken we kort met de medewerkers wat er ging gebeuren. Vragen konden we ook altijd telefonisch of via de mail aan Jean-Paul stellen. We kregen altijd binnen een dag antwoord. Alle medewerkers weten hoe je een huis verbouwd terwijl je erin woont. Behalve dat er prima kwaliteit wordt geleverd, is aan het eind van de dag alles voor zover als mogelijk opgeruimd. Ook werd waar mogelijk voorkomen dat je hele huis onder het stof of stuukwerk zat. Complimenten aan alle medewerkers van Verbouw en Onderhoudsbedrijf De Hoop!

De volgende verbouwing vragen we weer of Jean-Paul een offerte wil maken: 5 sterren.
Er staat bij ons nog meer op het verlanglijstje. Bij een volgende verbouwing denken we zeker aan Verbouw en Onderhoudsbedrijf De Hoop.

Hartelijk dank Jean-Paul en alle collega’s!
Mede mogelijk gemaakt door DANSE KEUKENS.

Badkamer renovatie


Geplaatst door Fam ten Holter 31 Januari 2019

In November j.l. besloten wij de badkamer in ons appartement te laten moderniseren. In overleg met de showroom waar wij het interieur hebben uitgezocht werd een plan gemaakt en als uitvoerend aannemer werd de firma J.P. Goes verzocht het installatiewerk te verzorgen. Hoewel het een ingrijpende ombouw was met veel hak- en breekwerk werd het karwei binnen 14 dagen geklaard dankzij het prettige en vakkundige personeel. Van diverse mede bewoners ontvingen zij en wij complimenten voor de correcte uitvoering. Kortom; een aanrader !!! A.K.

Badkamer verbouwen


Geplaatst door Marthy en Pieterjan Elst op 24 Maart 2018

De klus is geklaard en we zijn heel happy met het resultaat.
De werkzaamheden zijn keurig en vlot afgewerkt, dus alle lof. Prettige collega's om over de vloer te hebben.
Het bedrag van de factuur wordt vandaag overgemaakt. A.K.

Badkamer verbouwen


Geplaatst door Stefan Hendriks uit Oss op 10 Mei 2018

Een aantal zaken staan centraal bij JP.
Aandacht voor detail, echte vakmensen, goed overleg, flexibiliteit en puike nazorg.
De plaatsing van onze badkamer is met deze kernwaarde ook super verlopen.

Badkamer verbouwen


Geplaatst door Lambert en Mechteld van Iersel op 03 Mei 2018

Wij willen jullie ook hartelijk danken voor de hele prettige wijze waarop jullie de verbouwing van de badkamer hebben gedaan. Wij zijn echt heel tevreden. Niet alleen over het eindresultaat maar ook de wijze waarop jouw mensen hun werk hebben gedaan. Altijd netjes en beleefd, goede adviezen om kleine dingen net anders te doen en alles conform planning. We bevelen jouw bedrijf van harte aan!!

Badkamer verbouwen in Den Bosch


Geplaatst door Max op 07 Februari 2018

Onze badkamer laten doen door JP Goes, naar volle tevredenheid.
Alles ging met prima overleg,ze werkten netjes,zijn vriendelijk en vakkundig.
Het is erg mooi geworden. We zijn zeer tevreden over deze firma.

Kamer stucen en belijsten in Veghel


Geplaatst door Schwiebbe op 06 Januari 2018

Pas onze woonkamer laten restylen door Jean-Paul. Goede afspraken gemaakt en deze afspraken goed nagekomen, Marian enJean-Paul's zoon hebben een meer dan puik staaltje werk afgeleverd. Niet alleen het stucwerk is geweldig maar ook de belijsting is buitengewoon secuur gemaakt, en dat is geen vanzelfsprekendheid.Het is een plaatje en te mooi om er iets op te hangen, we laten het maar helemaal kaal!!! Na afloop is alles netjes opgeruimd en het vuil is verwijderd. Kortom.....niet twijfelen bij dit bedrijf, doe met een gerust hart zaken met Jean-Paul.

Bedankt mannen.
Gr. Marcel en Paula uit Veghel.

Diverse werkzaamheden


Geplaatst door Hoogstad op 06 December 2017

JP Goes heeft bij mij verschillende klussen gedaan o.a.: gestuct, geschilderd, electra aangelegd, cv werkzaamheden, afbouw werkzaamheden (dakraam) en alles zeer naar tevredenheid. De werklui werken erg hard (bijna nonstop) en leveren zeer goed werk af. Een aanrader

Badkamer verbouwen


Geplaatst door Anne-Marie Knippels op 12 November 2017

Het team van Jean-Paul Goes heeft onze nieuwe badkamer met zeer veel kundigheid en vakmanschap geplaatst. De hele planning, verdere organisatie van het verbouwen, en natuurlijk de verbouwing zelf, zijn op rolletjes verlopen. Het meedenken was van zeer praktische aard. Als wij in de toekomst nog eens onderhoud ergens aan hebben, denken wij eerst aan Jean-Paul en zijn team. Zij zijn betrouwbaar, vakkundig en klantgericht. Een dikke voldoende! A.K.