Recensie plaatsen.

Wilt u een recensie laten plaatsen? Mail uw reactie naar jpgoes@home.nl


Badkamer renovatie


Geplaatst door Fam ten Holter 31 Januari 2019

In November j.l. besloten wij de badkamer in ons appartement te laten moderniseren. In overleg met de showroom waar wij het interieur hebben uitgezocht werd een plan gemaakt en als uitvoerend aannemer werd de firma J.P. Goes verzocht het installatiewerk te verzorgen. Hoewel het een ingrijpende ombouw was met veel hak- en breekwerk werd het karwei binnen 14 dagen geklaard dankzij het prettige en vakkundige personeel. Van diverse mede bewoners ontvingen zij en wij complimenten voor de correcte uitvoering. Kortom; een aanrader !!! A.K.

Badkamer verbouwen


Geplaatst door Marthy en Pieterjan Elst op 24 Maart 2018

De klus is geklaard en we zijn heel happy met het resultaat.
De werkzaamheden zijn keurig en vlot afgewerkt, dus alle lof. Prettige collega's om over de vloer te hebben.
Het bedrag van de factuur wordt vandaag overgemaakt. A.K.

Badkamer verbouwen


Geplaatst door Stefan Hendriks uit Oss op 10 Mei 2018

Een aantal zaken staan centraal bij JP.
Aandacht voor detail, echte vakmensen, goed overleg, flexibiliteit en puike nazorg.
De plaatsing van onze badkamer is met deze kernwaarde ook super verlopen.

Badkamer verbouwen


Geplaatst door Lambert en Mechteld van Iersel op 03 Mei 2018

Wij willen jullie ook hartelijk danken voor de hele prettige wijze waarop jullie de verbouwing van de badkamer hebben gedaan. Wij zijn echt heel tevreden. Niet alleen over het eindresultaat maar ook de wijze waarop jouw mensen hun werk hebben gedaan. Altijd netjes en beleefd, goede adviezen om kleine dingen net anders te doen en alles conform planning. We bevelen jouw bedrijf van harte aan!!

Badkamer verbouwen in Den Bosch


Geplaatst door Max op 07 Februari 2018

Onze badkamer laten doen door JP Goes, naar volle tevredenheid.
Alles ging met prima overleg,ze werkten netjes,zijn vriendelijk en vakkundig.
Het is erg mooi geworden. We zijn zeer tevreden over deze firma.

Kamer stucen en belijsten in Veghel


Geplaatst door Schwiebbe op 06 Januari 2018

Pas onze woonkamer laten restylen door Jean-Paul. Goede afspraken gemaakt en deze afspraken goed nagekomen, Marian enJean-Paul's zoon hebben een meer dan puik staaltje werk afgeleverd. Niet alleen het stucwerk is geweldig maar ook de belijsting is buitengewoon secuur gemaakt, en dat is geen vanzelfsprekendheid.Het is een plaatje en te mooi om er iets op te hangen, we laten het maar helemaal kaal!!! Na afloop is alles netjes opgeruimd en het vuil is verwijderd. Kortom.....niet twijfelen bij dit bedrijf, doe met een gerust hart zaken met Jean-Paul.

Bedankt mannen.
Gr. Marcel en Paula uit Veghel.

Diverse werkzaamheden


Geplaatst door Hoogstad op 06 December 2017

JP Goes heeft bij mij verschillende klussen gedaan o.a.: gestuct, geschilderd, electra aangelegd, cv werkzaamheden, afbouw werkzaamheden (dakraam) en alles zeer naar tevredenheid. De werklui werken erg hard (bijna nonstop) en leveren zeer goed werk af. Een aanrader

Badkamer verbouwen


Geplaatst door Anne-Marie Knippels op 12 November 2017

Het team van Jean-Paul Goes heeft onze nieuwe badkamer met zeer veel kundigheid en vakmanschap geplaatst. De hele planning, verdere organisatie van het verbouwen, en natuurlijk de verbouwing zelf, zijn op rolletjes verlopen. Het meedenken was van zeer praktische aard. Als wij in de toekomst nog eens onderhoud ergens aan hebben, denken wij eerst aan Jean-Paul en zijn team. Zij zijn betrouwbaar, vakkundig en klantgericht. Een dikke voldoende! A.K.